joukamokortesalmi Tartun toimeen

Kortesalmi ei petä äänestäjiään

  • Pitkän linjan SMP -läinen ja Perussuomalainen Joukamo Kortesalmi ei hätkähdä vastoinkäymisistä. Linja pitää horjumatta.
    Pitkän linjan SMP -läinen ja Perussuomalainen Joukamo Kortesalmi ei hätkähdä vastoinkäymisistä. Linja pitää horjumatta.

 

Politiikassa on ajauduttu tilanteeseen, missä lähes mihinkään ei voi enää luottaa ja toisaalta pisteeseen, missä likipitäen kaikki on kaupan. Periaatteetkin.

Perussuomalaisten Jyväskylän puoluekokouksen jälkeen tilanne puolueessa on edennyt nopeatempoisesti. Junttaamisesta syyttävät tahot ovat paljastuneet erittäin ennakkovalmistautuneiksi sitäkin mahdollisuutta varten, että kokouspäätökset ovat itselle epämiellyttäviä.

Poliittinen toiminta ja järjestötyö lähtevät kuitenkin liikkeelle järjestödemokratiasta ja omien sääntöjen noudattamisesta. Päätöksenteko perustuu siihen, että paikallaolijat päättävät.

Omaneduntavoittelijoiden paikka ei ole politiikassa

Nyt on valitettavasti osa porukasta tuijottanut vain omaan lompakkoonsa ja hillotolppaansa tähtäimessä ministerin tilipäivät. Sen tieltä on kaikki muu saanut väistyä. Ministerimania on vienyt poliittisen järjen.

Tässä uudessa ja ei-toivottavassa tilanteessa äänestäjiemme ja kenttäväkemme on syytä pysytellä rauhallisina. Perussuomalainen puolue jatkaa toimintaansa sen laillisesti valitun johdon luotsauksessa. Kukaan ei ole kaapannut mitään, vaan päinvastoin jäsenistö on päättänyt.

Ennen puoluekokousta olisin voinut elää kumman tahansa kärkiehdokkaan johtamassa puolueessa. Nyt puoluekokouksen jälkeen vaihtoehtoja on uusien käänteiden vuoksi vain ja ainoastaan yksi: seison puoluekokousten päätösten takana.

Puoluetta ei voida johtaa kuin puna-armeijaa. Ehkä niin tehdään etulinjan jättäneiden hiippareiden keskuudessa, missä sääntöjä sovelletaan joustavasti kulloisenkin oman tarpeen mukaan.

Kortesalmi pysyy siis tiukasti Perussuomalaisena ja uskollisina omille äänestäjilleen. Ne, joiden poliittinen kantti ei kestä ja aate horjuu, lähtevät. Politiikan historiallinen roskakori on nyt saanut uutta vaihtoehtotäytettä. Sieltä löytyvät jo entuudestaan muun muassa SKYP:n seteliselkärankaiset. Hillotolppahaikailijat saavat siellä arvoistansa seuraa!

Joukamo Kortesalmi (ps.)

kaupunginvaltuutettu

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat