joukamokortesalmi Tartun toimeen

Turvallisuus tärkeimmäksi

  • Oman isänmaan ja turvallisen elämän puolesta!
    Oman isänmaan ja turvallisen elämän puolesta!

 

 

Viime vuodet olemme saaneet nähdä kansainvälisen terrorismin ja väkivaltaisuuksien aallon yltyvän ja kulkevan isku iskulta kohti kotimaatamme. Tukholmassa on nyt ylitetty taas yksi kynnys kohti yleistä kaaosta.

Tähän terrorismilla pyritäänkin, lamauttamaan länsimaiset yhteiskunnat. Vaaravyöhykkeessä ovat väestökeskittymät ja matkailukohteet. Pelolle ei tietysti pidä antaa sijaa.

Terroriteoilla ei tietystikään ole mitään yhteistä nimittäjää, vaan ne ovat yksittäistapauksia. Suomessa sellaisia ei voi ajatellakaan tapahtuvan.

Maalaisjärki käyttöön

Olemme jo nähneet sen kuinka unelmista on tullut murhenäytelmiä. Montako sellaista vielä tarvitaan, ennen kuin maamme yltiösuvaitseva tärähtäneistö tulee järkiinsä?

Haluan lapsilleni turvallisen Kuusamon. Toimin myös niin, että heillä olisi turvallista siirtyessään täältä ruuhka-Suomen kasvukeskuksiin. Vaikeuksia ei pidä tietoisesti haalia itse. Se on viisautta.

Tehdyistä virheistä pitää ottaa opiksi. Ei ole viisasta toistaa muualla jo tehtyjä vääriä päätöksiä.

Pelolle ei pidä antaa valtaa. Valtaa ei pidä antaa sen paremmin punavihreälle suvaitsevaistollemme myötäjuoksijoineen. Turvallisuus muodostuu päätöksistä, joissa on noudatettu vakaata harkintaa – ei vain saalistettu paikallisahneesti valtion tukiaisia, jotka nekin maksamme lopulta itse.

Kuusamossa vain Perussuomalaiset on toiminut turvallisuusasiat kärkenä. Juuri siksi valtaapitävä keskustapuolue lymyilee nyt piilossa, samoin kuin sinisilmäinen suvaitsevaistomme: vihreät, kokoomus, demarit ja vasemmistoliitto.

Äänestyskopissa on nyt helppo tehdä valinta. Lastemme turvallisen Kuusamon puolesta!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat