joukamokortesalmi Tartun toimeen

Mikään ei muuta kepua

  • Joukamo Kortesalmi viihtyy kansan ja kuntalaisten keskuudessa. Taukoamatta.
    Joukamo Kortesalmi viihtyy kansan ja kuntalaisten keskuudessa. Taukoamatta.

 

Paikallis-kepu on nyt lähtenyt oman vaalikatastrofinsa säikäyttäminä korjailemaan ja kumoamaan vaalikauden aikana tekemiänsä kunnallispäätöksiä. Vikaa tuntuu löytyvän sieltä ja täältä.

Kuitenkin Kortesalmen varoituksen sanat ovat kaikuneet kuin kuuroille korville silloin, kun niitä samaisia päätöksiä on tehty. Minulla taitaa olla paljon kepu-kannattajia valtuustosalissa vaalien jälkeen – vai onko sittenkään? Tuskinpa!

Tässä onkin kyse laajasta ja suunnitelmallisesta kuntavaaliharhautuksesta, jolla äänesi yritetään kepu-kalastaa saman vanhan yksinvaltaisen rappiolinjan jatkamisen tueksi, millä Kuusamosta on jo kadotettu pian Taivalkosken asukasmäärä.

Mikään ei muutu kepulaista vaihtamalla

Keskustapuolue on ollut kautta vuosikymmenten siitä varma tapaus, että mikään siellä ei ole muuttunut. Vaaleissa tulee kerta toisensa perään ääntenkalastelijoita, jotka pannaan säännönmukaisesti vaalien jälkeen ojennukseen. Niin tulee käymään takuuvarmasti myös nyt.

Kaupankäynnissä munaa ei kannata koskaan vaihtaa munaan. Kuntavaaleissa tilanne on aivan samankaltainen: kepulaista ei kannata vaihtaa toiseen kepulaiseen, koska siinä välissä ei synny mitään lisäarvoa!

Jos vanhojen kepu-kellokkaiden linja ei kelpaa, löytää itsensä alta aikayksikön sivuraiteelta. Suoraselkäisimmät oman linjansa edustajat ovat yleensä kepussa tyytyneet yhteen valtuustokauteen.

Muutosta ei siis saada aikaiseksi kepussa miestä tai naista vaihtamalla. Korjaus tulee vain ja ainoastaan keskustapuolue hylkäämällä ja äänestämällä rohkeasti Perussuomalaista uudistavaa voimaa.

Kuusamossa Perussuomalaisilla on tarjolla jättiehdokaslista, josta jokaiselle löytyy passeli ehdokas, ketä voi huoletta tukea ja äänestää. Perussuomalaisissa ei omaa ajattelua nujerreta ryhmäkurilla, vaan mielipiteenvapaus saa kukoistaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat