joukamokortesalmi Tartun toimeen

Kunnallinen kepu-kuperkeikka

  • Kortesalmi on tiiviisti tavattavissa kansan keskuudessa.
    Kortesalmi on tiiviisti tavattavissa kansan keskuudessa.

 

Meneillään olevien kuntavaalien kenties surkuhupaisin piirre on ollut se, että paikalliset kepu-valtuutetut kilvan toistensa kanssa esittävät mitä moninaisimpia korjaus- ja muutosesityksiä jo tehtyihin kunnallisiin päätöksiin ja vallitsevaan olotilaan. Siis niihin, mitä he itse ovat tehneet.

On aivan käsittämätöntä, että näitäkään litanioita ei ole saatu kuntoon, vaikka puolueella on ollut täysi yksinvalta-asema Kuusamossa miltei 100 vuotta. Vielä hämmästyttävämpää on se, että kepu-korjauslistoja ovat kärkenä esittämässä erityisesti sellaiset tahot, jotka itse vuosikymmenet ovat olleet Kuusamon kunnallispolitiikan kärkipaikoilla!

Vielä ihmeellisempää on ollut se, että näitä oman kunnallispoliittisen toiminnan tyrmääviä esityksiä ei ole tuotu esiin kuluneen vaalikauden aikana tai äänestyksissä Perussuomalaisten tai Kortesalmen tekemiä vastaavia esityksiä on vastustettu viimeiseen saakka.

Paikallis-kepu tyrmää itsensä

Aivan ällikällä lyöty olen siitä tosiasiasta, että nämä kaikki suunnanmuutokseen johtavat korjausliikkeet olisi voitu valmistella kaikkien mahdollisten toimielinten kepu-enemmistöillä pelkällä kepu-puheenjohtajien käskyllä kepu-valittujen virkahenkilöiden toimesta milloin tahansa tälläkin vaalikaudella.

Kun oma valta-asema on siis ollut ehdoton ja täydellinen, nyt vaalitappion häämöttäessä, ollaan kuntalaisille luettelemassa kunnallisluikuria ja sepittämässä paikallissatuja. Kuvitteleeko valtapuolue ihmisten olevan näin yksinkertaisia?

Ymmärrän kyllä vaalilupaukset, mutta sitä en oikein suostu sulattamaan, että niillä vedetään matto itsensä alta pois. Tunnettu totuus on, että kepu pettää aina, mutta, että se pettää itsensäkin, on jo aivan uutta.

Kova on PS:n ja Kortesalmen pelko, kun lähdetään itsensä viemäriin vetämisen tielle. No, toivottavasti painoivat sitä ison huuhtelun puolta!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat